Schuifwanden

Onze schuifwanden zijn verkrijgbaar tot 6 schuifpanelen met een breedte van 82cm, 90cm of 103cm. Onze glaspanelen zijn van gehard veiligheidsglas met een dikte van 10mm. De schuifwanden leveren wij als een compleet pakket, dit houdt in; inclusief sporensysteem met slimme geïntegreerde waterafvoer, bovengeleider en de glaspanelen met aluminium glasprofiel voorzien van dubbele gelagerde wielen.
U kunt uw glaspanelen uitrusten met meenemers zodat u in 1x uw wand kunt sluiten. 

Maten

Natuurlijk maken wij uw glazenschuifwand precies op uw gewenste maat. De breedte variëren van 300cm tot maximaal 620cm. Heeft u een langer formaat nodig dan wordt deze in meerdere delen opgebouwd. De systemen zijn leverbaar vanaf 3-sporen tot en met 6-sporen waarbij de aantal sporen gelijk staat aan het aantal glaspanelen.

De glas panelen zijn in 45 formaten direct uit voorraad leverbaar.
In 3 verschillende breedtes namelijk 82cm, 90cm en 103cm waarbij u de keuze heeft uit de hoogtes vanaf 190cm oplopend per 5cm tot 270cm.

Kleuren

Grande Vue heeft voor de profielen (sporen systeem, bovengeleider en zijprofiel ) 4 kleuren direct uit voorraad leverbaar.
Alle 4 de kleuren zijn van hoge kwaliteit en geven uw overkapping een luxe uitstraling. 

Antraciet
(RAL: 7016)
Antraciet

Crème wit
(RAL: 9001)
Crème wit

Helder Wit
(RAL: 9010)
Helder Wit

 

Mat zwart
(RAL: 9005)
Mat zwart

Deurgrepen

Door uw glaspaneel uit te breiden met een deurgreep voorkomt u vingerafdrukken op de panelen. Wij hebben de keuze uit 4 verschillende deurgrepen.

Tochtstrips

Zijprofielen

Onze zijprofiel worden tegen de muur of tegen de staander aan geplaatst. Hiermee wordt in combinatie met tochtstrips tocht of ongedierte tegengegaan. Heeft u in het midden een staander, dan kunt u meerdere zijprofielen gebruiken.

Dwarsdoorsnede profielen

3-Spoor

4-Spoor

5-Spoor

6-Spoor